Matematiske metoder 2

Matematiske metoder 2 - Amir Hashemi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amir Hashemi
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Matematiske metoder 2.pdf
ISBN
9615137166005

BESKRIVELSE

Boken er skrevet for alle som tar faget Matematiske metoder 2, uavhengig av lærebok. Den inneholder syv kapitler, ett kapittel for hvert hovedtema. Hvert kapittel har tre deler: - en kortfattet teoridel, som er en oppsummering med eksempler og kommentarer - oppgaver med løsninger, som dekker fagstoffet som er pensum i Matematiske metoder 2 - blandede oppgaver med løsninger; de krever noe mer erfaring i analytiske metoder Amir Hashemi er høgskolelektor i matematikk, avdeling for ingeniørutdanning ved Høgskolen i Bergen. Han har undervist på ulike nivåer og har gitt ut en rekke publikasjoner

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Studerer du MAT100 Matematiske metoder 1 ved Universitetet i Stavanger? På StuDocu vil du finne all studiemateriale, gamle eksamener og foredragsnotater for dette faget Denne beskrivelse af den matematiske metode rejser to vˆsentlige problemer: Hvilke aksiomer skal man lˆgge til grund for matematikken og hvilke argumenter (slutningsregler) skal man acceptere som gyldige? Disse sp˝rgsm al om matem-atikkens grundlag er emnet for et kursus i matematisk logik og mˆngdelˆre. Kjøp Matematiske metoder 2 fra Bokklubber Boken er skrevet ut fra fagplanen i matematikk for ingeniørstudenter og dekker deler av det obligatoriske matematikk-pensumet. Den består av tre hoveddeler: Den første omfatter tallfølger og rekker, herunder taylorrekker og fourierrekker og bruken av disse samt noen konvergenskriterier. Studerer du MAT200 Matematiske Metoder 2 ved Universitetet i Stavanger? På StuDocu vil du finne all studiemateriale, gamle eksamener og foredragsnotater for dette faget Matematiske metoder 2, FOA130.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Oppgavebok til matematiske metoder 2 passer til læreboka Matematiske metoder 2 av Per-Even Kleive.

RELATERTE BØKER