Pelikanrapporten

Pelikanrapporten - John Grisham | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Grisham
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Pelikanrapporten.pdf
ISBN
4499169262186

BESKRIVELSE

En sen oktobernatt blir den liberale 91 år gamle høyesterettsdommeren Abraham Rosenberg skutt og drept i sitt hjem. To timer senere blir en yngre kollega, den mer moderate Glenn Jensen, funnet kvalt i et kinolokale av tvilsom karakter, muligens av samme gjerningsmann. Men FBI står uten spor, og det er vanskelig å se noen forbindelse mellom de to drapene. Jusstudenten Darby Shaw fatter interesse for saken og begynner å grave i gamle rettsdokumenter. Ved et tilfelle snubler hun borti en mystisk sak som knytter de to dommerne til hverandre. Hun skriver en rapport - Pelikan-rapporten - der hun navngir den mistenkte, som har kontakter helt til topps og derfor kan lese rapporten. Nå svever Darby i livsfare. Hun går under jorden med ett mål for øyet: Hun må overleve, slik at hun kan avsløre den skremmende sannheten.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

Darby har avdekket en forferdelig historie om politisk korrupsjon. Hun utdyper teorien sin i en oppgave, som finner veien til ... The Pelican Brief (1993) / Pelikanrapporten (UK-import) (DVD) Del 99 00.

RELATERTE BØKER