Slottet bak skyene

Slottet bak skyene - Zanna Davidson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zanna Davidson
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Slottet bak skyene.pdf
ISBN
4699420404458

BESKRIVELSE

En hetebølge truer med med å tørke ut blomsterlivet på Enhjørningøya. Hvor er det blitt av skyene? Anna drar på ny tilbake til enhjørningene, og denne gangen får hun være med på å feire midtsommerfestival. Men varmen blir mer og mer uutholdelig. Hvorfor er det ingen sky å se? Snart kommer den grusomme sannheten for en dag: Den maktsyke ponnien Skygge har stjålet skyene - og han har hemmelige medhjelpere på Enhjørningøya! Kan Anna, sammen med Astra og de andre enhjørningene, få skyene tilbake og avsløre forræderen før varmen kveler alt liv på den vakre øya?

1 min Publisert: 06.11.18 — 14.51 Oppdatert: 2 år siden. Saga Hotel ber gjestene føle seg som hjemme.

... Kjøp 'Slottet bak skyene' av Zanna Davidson fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788231614029 Slottet bak skyene Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv Slottet bak skyene (Innbundet) av forfatter Zanna Davidson.

RELATERTE BØKER