Andre folks døtre

Andre folks døtre - Amy Gentry | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amy Gentry
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Andre folks døtre.pdf
ISBN
1028945487378

BESKRIVELSE

Da Julie er tretten år gammel, blir hun kidnappet og bortført. Familien er dypt rystet, men klarer likevel å beholde håpet om at Julie vil en dag komme tilbake. Plutselig en kveld mange år senere, ringer det på døra. Utenfor står en ung kvinne som introduserer seg selv som Julie. Den savnede jenta er mirakuløst tilbake igjen, og familiens lykke kjenner ingen grenser. Men snart begynner Julies mor, Anna, mot sin vilje å tvile på om jenta virkelig er deres savnede datter. Hun prøver å undertrykke følelsene sine, men det går ikke, og da hun oppsøkes av en privat etterforsker som interesser seg for saken, starter en smertefull søken etter sannheten.«En av sommerens mest etterlengtede thrillere ...»The New York Times Book Review (Editors choice)« ... den er så engasjerende at du muligens vil bli i tvil om din egen families historie når du leser den.»Entertainment Weekly«Andre folks døtre må betraktes som en lysende debut.»The Dallas Morning News

Forlagets omtale: Da Julie er tretten år gammel, blir hun kidnappet og bortført. Familien er dypt rystet, men klarer likevel å beholde håpet om at Julie en dag vil komme tilbake.

Finnes som lydbok. Da Julie er tretten år gammel, blir hun kidnappet og bortført.

RELATERTE BØKER