Arkiv

Arkiv - Kari Steihaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Steihaug
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Arkiv.pdf
ISBN
1173292337761

BESKRIVELSE

I over ti år har kunstneren Kari Steihaug samlet uferdige strikketøy. Hun har fått dem fra venner og kjente, fra fremmede og fra loppemarkeder. Steihaug har også samlet de rørende og morsomme historiene om det som en gang skulle bli noe fint. De ufullendte strikketøyene er bærere av ambisjoner, sorger og gleder, håp og drømmer. Historiene forteller bl.a. om en kjæreste som gjorde det slutt før den andre sokken ble ferdig, om barn som vokste fortere enn strikketøyet og om kompliserte prosjekter langt over strikkernes ferdigheter. Dette er en bok om kunst og om håndarbeid, men kanskje mest handler den om å være menneske.

Så har et OCR-program prøvd å gjenkjenne bokstavene på siden og gjøre dem om fra bilde til tekst. Rollen er forhåndstildelt til følgende eksterne roller:Bestyrende reder Bostyrer Daglig leder/administrerede direktør Deltaker i ANS/DA (kun fødselsnummer) Innehaver Kontaktperson i kommune Kontaktperson administrativ enhet i offentlig sektor (ADOS)Komplementar (kun fødselsnummer) Privatperson Norsk representant for utenlandsk enhet Sameiere (registrert hos Skatteetaten) Styrets leder Jo eldre jeg blir, desto mer glad blir jeg i gjøre ting jeg drev på med som barn. Båtliv, historiebøker og skriving... Nå kan du gjenoppleve historien rundt deg ved å søke, bla og lese i alle våre avisutgivelser siden starten 10.

Det er laget et bilde av hver avisside. Så har et OCR-program prøvd å gjenkjenne bokstavene på siden og gjøre dem om fra bilde til tekst. Rollen er forhåndstildelt til følgende eksterne roller:Bestyrende reder Bostyrer Daglig leder/administrerede direktør Deltaker i ANS/DA (kun fødselsnummer) Innehaver Kontaktperson i kommune Kontaktperson administrativ enhet i offentlig sektor (ADOS)Komplementar (kun fødselsnummer) Privatperson Norsk representant for utenlandsk enhet Sameiere (registrert hos Skatteetaten) Styrets leder Jo eldre jeg blir, desto mer glad blir jeg i gjøre ting jeg drev på med som barn.

RELATERTE BØKER