Den siste gjengen på jorda og marerittkongen

Den siste gjengen på jorda og marerittkongen - Max Brallier | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Brallier
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Den siste gjengen på jorda og marerittkongen.pdf
ISBN
9498530967623

BESKRIVELSE

I denne blandingen av "En pingles dagbok" og "Zombie-Bjarne" møter vi to nerdete kompiser og deres tidligere mobber. De tre prøver å redde drømmejenta når monsterapokalypsen er et faktum, men hvem er det egentlig som trenger å reddes? Og kan de holde sammen når horder av monstre hamrer på døra i trehytta? Vi følger den siste gjengen på jorda i en dødsspennende og rasende festlig historie om kameratskap og fæle monstre!

De tre prøver å redde drømmejenta når monsterapokalypsen er et faktum, men hvem er det egentlig som trenger å reddes? Forfatter: Brallier, Max; Tittel: Den siste gjengen på jorda og den kosmiske trusselen. Den siste gjengen på jorda; 4; Medansvarlig: Holgate, Douglas I første bok om Den siste gjengen på jorda blir vi kjent med to 13 år gamle nerdete kompiser og deres tidligere mobber.

Det er ingen omtaler ennå. Bli den første til å omtale "Den siste gjengen på jorda og marerittkongen" Avbryt svar. Den siste gjengen på jorda; Serienummer: 2; År: 2019; Noter: Jonas blir mistenksom når han stadig vekk hører en uhyggelig skrikelyd som tilsynelatende kaller på zombiene, men han vet ikke hvor de er på vei, eller hva den (antakelig) skumle hensiktenbak er. De tre prøver å redde drømmejenta når monsterapokalypsen er et faktum, men hvem er det egentlig som trenger å reddes? Og kan de holde sammen når horder av monstre hamrer på døra i trehytta? Vi følger den siste gjengen på jorda i en dødsspennende og rasende festlig historie om kameratskap og fæle monstre! ISBN: 978-82-8374-037- ... Vår pris 136,-.

RELATERTE BØKER