Julequiz 2017

Julequiz 2017 - Marit O. Bromark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Julequiz 2017.pdf
ISBN
1482306715461

BESKRIVELSE

Juleferien er reddet! Boken inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.Boken har også en egen del om julen med spørsmål om juletradisjoner, julemat, julefilmer, julesanger og jul generelt. Her kan du teste kunnskapene dine. Mye moro for hele familien gjennom hele julen!

Plastsøppel og mikroplast dukker opp i sjødyr, på strender og i drikkevann; aksjoner for strandrydding gjennomføres flere steder. Kjøp 'Julequiz 2017' av Marit O. Bromark fra Norges raskeste nettbokhandel.

Rudolf er rød på nesen, men hvordan kommer dette til nytte? Nesen lyser vei for sleden i tåka. Kjøp Julequiz 2017 fra Cappelendamm Juleferien er reddet! Boken inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn. Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.

RELATERTE BØKER