Kulturindustri

Kulturindustri - Max Horkheimer, Theodor W. Adorno | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Horkheimer, Theodor W. Adorno
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Kulturindustri.pdf
ISBN
1947598821466

BESKRIVELSE

Kulturindustri. Opplysning som massebedrag er et sentralt essay fra Franfurterskolens klassiker: Opplysningens Dialektikk. All kultur er i våre dager bare industrielt fremstilte produkter beregnet på massenes konsum. Oversatt av Arne Sundland.Kultur som et alternativ til de økonomiske drivkrefter hører fortiden til. I dette ser Adorno og Horkeheimer demokratienes barbari. Oversatt av Arne Sundland.Nr. 3 i Cappelens upopulære skrifter.

Nå fylles de gamle industribygningene i Moss med kunst og litteratur. Gjenbruk: Poet og festivalkunstner Johannes Heldén har brukt et av rommene til sitt digitale kunstverk Fabriken. Theodor W.

KUNST OG BUSINESS. En lokal kunster har booket seg inn for et 350 kvm stort atelier og galleri i fabrikkbygningen og rykker inn med det første.

RELATERTE BØKER