På tokt i Barentshavet

På tokt i Barentshavet - Bente Foldvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Foldvik
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
På tokt i Barentshavet.pdf
ISBN
3924783333046

BESKRIVELSE

I denne boka gir journalist Bente Foldvik leseren et innblikk i havforskernes hverdag på tokt i Barentshavet. Reiseskildringene fra toktet flettes sammen med fortellinger om fortidens beskatning av hval, variasjonene i fiskebestandene og hvordan vi bør stelle med ressursene i havet. Boka er rikt illustrert med fargefotografier,

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken På tokt i Barentshavet av Bente Foldvik (ISBN 9788252922981) hos Adlibris.com.

Mot selve Nordishavet går grensa nord for Frans Josefs ... Greenpeace på tokt for å demonstrere mot boring i Barentshavet Greenpeace-skipet Arctic Sunrise har satt kursen mot Barentshavet for å demonstrere mot Statoils oljeboring ved Bjørnøya. Vi fikk to kjerner på 2 og 2,5 m lengde. Disse kjernene vil brukt til å se på avsetningsmiljøet i Barentshavet over lengre tid, og hvor raskt sedimenter avsettes.

RELATERTE BØKER