Perleporten

Perleporten - Alistair MacLean | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alistair MacLean
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Perleporten.pdf
ISBN
6247520683753

BESKRIVELSE

Vi befinner oss på Bjørnøya, der tonnevis av gullbarrer har ligget "nedsaltet" i en grotte siden krigens dager - da de ble stjålet fra Norges Bank. Skurken er tredobbelt-agent med bakgrunn fra KGB og mer lugubre deler av britisk filmindustri.

En gang som en jaget due, som en såret hjort jeg var. Men et rent fortvilet hjerte Familievennlig badeplass og naturhavn ligger mellom Store og Lille Vardøy ytterst i Risør Skjærgård.

Ref: D G C G D Han skal åpne perleporten, så at jeg får komme inn, G C G D G for ved blodet har han frelst meg og bevarer meg som sin. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Perleporten Geilo AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. SOLID OPPFØLGJAR: «Perleporten» må tole å bli samanlikna med førsteboka i serien om ei tsardotter på ville vegar.

RELATERTE BØKER