Prosedyrer i pleie og omsorg

Prosedyrer i pleie og omsorg - Kari Arntzen, Kristin Hoholm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Arntzen, Kristin Hoholm
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Prosedyrer i pleie og omsorg.pdf
ISBN
2140383198623

BESKRIVELSE

Prosedyrer i pleie og omsorg er en håndbok som beskriver grunnleggende prosedyrer innen pleie og omsorg. Boka er laget for elever og lærlinger i helsefagarbeiderutdanningen, men den er også en praktisk oppslagsbok for ansatte på sykehus og i kommunehelsetjenesten.Prosedyrer i pleie og omsorg er lett å finne fram i. Prosedyrene er presentert alfabetisk, og hver bokstav har sin egen farge.Boka har relevante oppgaver og signeringsfelt der eleven kan dokumentere egne kunnskaper. Latinske ord og uttrykk er utelatt, og boka burde derfor være lett tilgjengelig for alle som arbeider innenfor pleie og omsorg.

I tillegg påpekes det utfordringer knyttet til helgebemanning, utvikling og implementering av nødvendige prosedyrer og sykepleierdekning. IBX User NOT ACTIVE. Kontakt oss; Logg inn; Kundesenter; Produkter; Grunnskole.

De enkelte prosedyrene er delt i hva man trenger av utstyr, og en punktvis beskrivelse av hvordan prosedyren utføres. Boka egner seg Prosedyrer i pleie og omsorg er en håndbok som beskriver grunnleggende prosedyrer innen pleie og omsorg.

RELATERTE BØKER