Rolig og oppmerksom som en frosk

Rolig og oppmerksom som en frosk - Eline Snel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eline Snel
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Rolig og oppmerksom som en frosk.pdf
ISBN
3252010022044

BESKRIVELSE

Barn av i dag er ofte urolige, atspredte og stresset. Hvordan kan vi hjelpe dem å roe seg ned? Hvordan kan vi lære dem å konsentrere seg?Den nederlandske pedagogen Eline Snel har utviklet et meditasjonsopplegg for barn i alderen 5 - 12 år. Inspirert av Jon Kabat-Zinns legendariske mindfulness-meditasjon - som hundretusener av voksne har nytte av i sammenheng med stress, uro, søvnproblemer, smertetilstander, nedstemthet og depresjon - mente Eline Snel at det å meditere faller enda mer naturlig for barn. Og med tanke på at altfor mange barn er vitne til den hektiske voksenverden og blir utsatt for stadig flere inntrykk, valg og krav - hvorfor skulle ikke barn oppnå den samme rogivende effekten av mindfulness?Hun fikk ideen om å bruke frosken i dette arbeidet en kveld da datteren ikke fikk sove. ”Kroppen min vil, men hodet mitt vil ikke. Hvordan kan jeg sove da?” spurte datteren. Frosken ble altså svaret. Denne forunderlige skapningen som kan sitte helt i ro og se ut som om den bare er opptatt av øyeblikket og sin egen pust. Denne lille boken er skrevet til foreldre og barn, som sammen kan oppleve at det å bli kjent med sin egen pusterytme og urolige tanker gir kroppen og sinnet fokus, fred og ro.Med Lydfiler. Stemmen og veiledningen er av og med Linn Stokke. Lydfilene lastes ned hos forlaget Arnebergs forlag

30 april, 2019. Barnebøker; Faktabøker for barn; Nyhetsbrev.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Rolig og oppmerksom som en frosk.

RELATERTE BØKER