Torleiv V. og Hallvard T. Bjørgum: Skjoldmøyslaget : Faremoslåttar frå Setesdal

Torleiv V. og Hallvard T. Bjørgum: Skjoldmøyslaget : Faremoslåttar frå Setesdal - Gjermund Kolltveit | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gjermund Kolltveit
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Torleiv V. og Hallvard T. Bjørgum: Skjoldmøyslaget : Faremoslåttar frå Setesdal.pdf
ISBN
6341172070397

BESKRIVELSE

November 2011 ble Norges 100 beste album kåret. Radka Toneff vant, mens Setesdalens stolthet, .Skjoldmøyslaget. av far og sønn Bjørgum, kom på en finfin 14. plass. Boka tar for seg Setesdalens musikkhistorie, det som regnes som vårt eldste folkemusikkmateriale og vi følger vi slåttene på deres reise gjennom historien, og blir med på tur rundt i Norge og verden når det musikalske og mytologiske landskapet på Skjoldmøyslaget undersøkes.

Platen fikk stemmer fra blant andre Lillebjørn Nilsen og Liv Ulvik. Nå har boken om platen kommet på Falck forlag. Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- Bøker i kategorien Dokumentar og fakta, Kunst og kultur.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER