Barn i sorg, barn i krise

Barn i sorg, barn i krise - Gudrun Edvardsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudrun Edvardsen
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Barn i sorg, barn i krise.pdf
ISBN
6399019789313

BESKRIVELSE

En bok om korttidsterapi til hjelp når mor eller far blir borte ved f.eks død eller skilsmisse. "Case-eksempler" gjør boken engasjerende og lettlest. Å lære om barns reaksjoner kan være god hjelp. Forord av Marie Nævestad.

Ved å forklare og snakke med barnet om døden, hjelper du barnet å oppklare, bearbeide og forstå, samtidig som det minsker sjansen for misforståelser og fantasier. På denne siden finner du informasjon som kan være nyttig for deg som har mistet noen, har noen i nettverket som har mistet noen, eller om du skal hjelpe noen som er i sorg. Temaet er sorg og vanlige etterreaksjoner.

Bestilling av heftet. Vi har beskrevet komplisert sorg hos voksne (Kristensen, 2013) og barn andre steder (Dyregrov & Dyregrov, 2012). Vi har også undersøkt hva erfarne klinikere og forskere legger i begrepet «komplisert sorg hos barn» (Dyregrov & Dyregrov, 2013).

RELATERTE BØKER