Du brennende kjærlighetsild

Du brennende kjærlighetsild - Peter Halldorf | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Halldorf
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Du brennende kjærlighetsild.pdf
ISBN
1675846802334

BESKRIVELSE

"I min bok Drikk dypt av Ånden ønsket jeg å gi en samlet fremstilling av Den Hellige Ånd som person, og om hvordan Ånden er nærværende i livet vårt og kommer til uttrykk gjennom de gaver han gir. I de følgende ni betraktninger vil jeg legge noen glør på den ilden som allerede brenner i hjertene våre, med en bønn om at det lys som aldri går ned, må opplyse vårt indre øye så vi kan se den usynlige virkeligheten." Peter Halldorf er pastor, svensk forfatter og redaktør for tidsskriftet Pilgrim. Han bor og arbeider i den Ekumeniska Kommuniteten i Berka-Säby, der han er preses og leder det daglige gudstjenestelivet.

Mens du gjør dette, koker du ca ett kilo poteter, skrelt og delt i 2-4 biter. Brennende kjærlighet. Velkjent, gammeldags og pålitelig plante.

Ni betraktninger om Den hellige ånd Peter Halldorf 9788253146935-+ Legg i handlevogn. Hellige røtter.

RELATERTE BØKER