En våt seildrøm

En våt seildrøm - Per Andreas Vogt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Andreas Vogt
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
En våt seildrøm.pdf
ISBN
5145185282661

BESKRIVELSE

I denne boken får du være med Per Andreas Vogt på hans reise Nord-Atlanteren rundt. En reise han hadde drømt om i 20 år, planlagt i 2 år og organisert over 3 år. En våt seildrøm er satt sammen av de blogginnleggene som skipperen underveis la ut på Seiltur.no, et nettsted hvor flere langturbåter har sine hjemmesider. Innleggene har samlet blitt til en personlig beretning med tanker om mennesker og kulturer skipperen møtte og de erfaringene han gjorde seg. Boken har i tillegg 150 flotte og unike fotografier som er med på å dokumentere eventyret. Et eventyr som varte i 15 måneder og som ble gjennomført sammen med venner og familie - til sammen 33 besetningsmedlemmer spredt på de forskjellige etappene. Dette er også en oversiktlig håndbok hvor man kan få svar på praktiske spørsmål rundt gjennomføringen av en slik reise. Boken kan således være med på å forenkle planleggingen for de som ønsker å gi seg i kast med sin seildrøm.

Bok Fengselsmysteriet Martin Widmark pdf. Bok Flaskepost fra P Jussi Adler-Olsen pdf ... Våt tordenhelg i Sør-Norge - finværet stråler i nord.

Han bestemmer seg for å bli «tankesultan», Sveriges smarteste revolusjonssvartingfilosof . og slik få de sjmøeste kæbene! ...

RELATERTE BØKER