Fire vintereventyr

Fire vintereventyr - H.C. Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
H.C. Andersen
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Fire vintereventyr.pdf
ISBN
7399339944207

BESKRIVELSE

Denne samlingen inneholder fire av H.C. Andersens vakreste vintereventyr: Det gamle eiketreets siste drøm, Den lille piken med svovelstikkene, Grantreet og Snødronningen. Her løfter H.C. Andersen frem universelle verdier i en verden preget av ulikhet og sneversyn. Og han skildrer hvordan kulden og hardheten kan ta makten blant menneskene, men alltid må vike for troen, hjertevarmen og kjærlighetens kraft. Fire klassiske eventyr til høytlesning og hyggestunder for liten og stor oppunder julen og i de mørke vinterkveldene.

Andersen frem universelle verdier i en verden preget av ulikhet og sneversyn. Fire vintereventyr. Heinesen Forlag.

Noen turer kjører vi oppover i fjellet, mens andre ganger kjører vi innover i dalen. Det er mye forskjellig terreng å oppdage rundt campen, og ikke en sledetur er lik.

RELATERTE BØKER