Forventningens kraft

Forventningens kraft - Halvard Vike, Heidi Haukelien | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvard Vike, Heidi Haukelien
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Forventningens kraft.pdf
ISBN
6854860160231

BESKRIVELSE

Hvordan foregår psykoterapi i praksis? Hva gjør den med mennesker som trenger behandling for psykiske lidelser? Hva skal til for at behandlingen blir virkningsfull? I denne sosialantropologiske studien fra Modum Bad undersøkes disse spørsmålene - og mange flere. Studien bygger på deltakende observasjon av psykoterapeutisk behandling over en periode på om lag åtte måneder, og analyserer hvordan behandlingen skaper mening, gir inspirasjon til å ta risiko og tilegne seg ny erfaring, og danner grunnlag for felleskap og dialog. Den kaster samtidig lys over hvilke kulturelle og organisatoriske betingelser som gjør dette mulig, og retter blikket mot betydningen helsesport, miljøarbeid, sjelesorg og kulturaktiviteter får for pasienter som søker mestringsevne og helbredelse.

Haukelien og Vike har skrevet boka med utgangspunkt i feltstudien de gjorde på Modum Bad i 2014. De to bodde på Modum Bad og observerte pasientbehandlingen gjennom rundt åtte måneder. Forventningens kraft Halvard Vike , Heidi Haukelien Hvordan foregår psykoterapi i praksis? Hva gjør den med mennesker som trenger behandling for psykiske lidelser? Hva skal til for at behandlingen blir virkningsfull? Helt - ikke stykkevis og delt Jan Kåre ... I fysikken er en kraft enhver interaksjon som forsøker å endre bevegelsen eller formen til et legeme, om det ikke er andre krefter som motvirker dette.Med andre ord kan en kraft føre til at et objekt med masse endrer sin hastighet, hvilket betyr at det endrer sin fart fra stillestående, eller fra én hastighet til en annen.

Hun arbeider med problemstillinger som angår styring av helse- og velferdstjenester, velferdspolitikk, profesjonsutøvelse og kjønn. Hun har gjennomført en rekke feltarbeid i sykehus og kommunale helse- og omsorgstjenester. Halvard Vike og Heidi Haukelien: Forventningens kraft.

RELATERTE BØKER