Korstogene

Korstogene lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Korstogene.pdf
ISBN
2053620245181

BESKRIVELSE

I 1095 sender paven en hær av kristne stridsmenn mot øst for å nedkjempe de muslimske styrkene og innta den hellige by, Jerusalem. Korstoget blir det første av mange og innvarsler en periode med 200 års kamp mellom muslimer og kristne. Opplev det dramatiske møtet mellom to verdener, beskrevet fra begge sider. Les blant annet om: Barnekorstog, Jerusalems fall og Livet i korsfarerhæren.

Samtidig ble Midtøsten invadert av tyrkiske stammer og mongolene fra Asias stepper. Korstogene var en serie med felttog underordnet paven som fant sted fra 11. til 13 århundre.

Han gikk i tjeneste hos Syrias hersker Nureddin og ble sendt til Egypt for å hjelpe fatimidene mot korsfarerne. Da den siste fatimidekalifen, al-Adid, døde i 1171, grep Saladin ... Korstogene var store, europæiske kraftudladninger, hvor glødende tro og ridderånd blandedes med storpolitik og profitbegær.

RELATERTE BØKER