Navigasjon

Navigasjon - Tim Bartlett | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tim Bartlett
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Navigasjon.pdf
ISBN
9140693937122

BESKRIVELSE

For alle som ønsker å oppleve sjølivets gleder, er en grunnleggende forståelse av elementær navigasjon en nødvendighet. Å gjennomføre overfarter der en selv har stått for navigasjonen er unektelig tilfredsstillende. Navigasjon, en innføring tar for seg kystnavigering, elektronisk navigasjon og kartplotting og er ment å veilede deg gjennom de største utfordringene navigering kan by på og samtidig gjøre navigasjonen til en lystbetont aktivitet om bord.

Bedriften styres fra Snåsa og har kontor på Steinkjer, i Trondheim og i Etnedal. Bedriften er medeier i flere bedrifter og satser betydelig på forskning og utvikling sammen med seriøse partnere.

Oppdag de flotteste veiene. Lær mer TomTom MyDrive.

RELATERTE BØKER