Pillen

Pillen - Marte Stubberød Eielsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Stubberød Eielsen
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Pillen.pdf
ISBN
9079243055637

BESKRIVELSE

Det finnes ikke noe sånt som Bilen eller Skoen eller Såpen, men alle kjenner Pillen. Den lot kvinner ta kontroll over egen fruktbarhet og bidro til en revolusjon - i kvinners liv, i familien og i hele samfunnet. Dette er beretningen om en teknologisk oppfinnelse med en dramatisk unnfangelse, drevet fram av en kompromissløs kvinnesakskvinne, en utstøtt professor, en styrtrik enke og en katolsk lege. Det er en historie om sex, makt, tro og tvil. P-pillen ga kvinner frihet - men til hvilken pris? Bivirkningene har gjort pillen kontroversiell i hele dens 60 år lange historie. Hvor mye skal kvinner tåle for å unngå uønskede graviditeter? Og hvorfor finnes det fremdeles ikke noen p-pille for menn? Denne boka utforsker frihet - i en liten pille. Marte Stubberød Eielsen (f. 1978) har vært kulturredaktør i Klassekampen og jobber med kommunikasjon på Nationaltheatret. Dette er hennes første bok.

Salix Bjørk Or Hassel Bruk p-pillen fast og unngå unødvendige pauser. Ikke skift merke dersom du er fornøyd med p-pillen du bruker.

Det kan være vanskelig. Men cøliaki-forskere tror at pilla eller sprøyta er her om ikke lenge. I dag er det 60 år siden p-pillen ble godkjent i USA.

RELATERTE BØKER