Anti-depresjonens Batman

Anti-depresjonens Batman - Lars Bendik Klev Furnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Bendik Klev Furnes
DIMENSJON
4,50 MB
FILNAVN
Anti-depresjonens Batman.pdf
ISBN
2837552159031

BESKRIVELSE

Hva kan ha vært årsaken til at Batman er blitt en av verdens mest populære superhelter? La oss se på det mer ukjente aspektet, ved å ta et dypdykk, da alt startet under depresjonen. For da Batman ble skapt i 1939, var det ikke så mange år siden lutfat-tige unge menn startet en gründervirksomhet innen tegneserier: Will Eisner, Jerry Siegel, Joe Shuster, Bob Kane og Bill Finger, med flere. De fikk høre at tegneserier var annenrangs og ikke verdt å satse på. Så gikk det ikke mange år før det ble en blomstrende økonomi i tegneseriebransjen. Resten er historie. Men det er allikevel tragiske skjebner: Det har vært mange tegneserieskapere som har blitt underbetalt og utnyttet vedrørende opphavsrett. Dette får du lese om i del 1. Mens del 2 er en dyptgående analyse av ALLE Batman-tegneseriene fra 1939 til 1945 (overgangen fra depresjonen til annen verdenskrig, helt til krigens slutt). Kanskje lærer du noe nytt ved å lese denne analysen, siden ikke mange er klar over hvordan Batman var i sin debut på 40-tallet. Ukjente sider ved Batman kommer også frem.LARS BENDIK KLEV FURNES (født 1986), er utdannet bibliotekar, og har hatt bekjentskap med Batman hele livet sitt. Nå ønsker han å dele sine erfaringer i en bokutgivelse, og denne fagboken passer for alle som vil lære om tegneseriehistorie.

For da Batman ble skapt i 1939, var det ikke så mange år siden lutfat-tige unge menn startet en gründervirksomhet innen tegneserier: Will Eisner, Jerry Siegel ... Anti-depresjonens Batman er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Lars Bendik Klev Furnes Lars Bendik Klev Furnes 08/27/2010.

Pris:299. Karl Johans kroningsreise Unionskongens ferd gjennom Norge høsten 1818 ISBN 978-82-300-1822-4 Anti-depresjonens Batman.

RELATERTE BØKER