Bibelens profetier i dagens nyheter

Bibelens profetier i dagens nyheter - David Østby | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Østby
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Bibelens profetier i dagens nyheter.pdf
ISBN
6169962508636

BESKRIVELSE

Bibelens profetier taler både om og til vår tid! Noen hevder at tiden har løpt fra Bibelen, men Bibelen er forut for sin tid. Krisene verden står overfor - enten det gjelder klima, naturkatastrofer, blodige konflikter og vold - alt sammen er forutsagt av profetene. Er det bilder av endens tid du finner i dagens aviser? Er det kanskje på tide å ta de profetiske signalene i Guds Ord på alvor? For å forstå vår tid må vi gå tilbake til vår tros røtter. Bibelens profetier må oppdages av alle som åpner Bibelen og leser. Det vil hjelpe oss å møte tiden vi lever i, på en bedre måte. Forfatteren viser hvor troverdig Guds Ord er. Selv i de alvorligste profetier er alltid Guds nådige hånd der for å beskytte sine barn og dra mennesker til seg. Bibelens profetiske ord vil gi deg trygghet i din tro på at din Himmelske Far er historiens Herre. «Boken er spennende, interessant og tidsaktuell for den som vil vite hva Guds Ord sier inn i våre dager. Anbefales på det varmeste.» - dr. theol. Emanuel Minos

Krisene verden står overfor - enten det gjelder klima, naturkatastrofer, blodige kon¬flikter og vold - alt sammen er forutsagt av profetene.Er det bilder av endens tid du finner i dagens aviser?Er det kanskje på tide å ta de profetiske signalene i Guds Ord ... Bibelens profetier i dagens nyheter - David Østby Signert. Hermon Forlag.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788230211816 Pris: 215,-. heftet, 2014.

RELATERTE BØKER