Dobbeltspill i sjeledypet

Dobbeltspill i sjeledypet - Irvin D. Yalom | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irvin D. Yalom
DIMENSJON
12,18 MB
FILNAVN
Dobbeltspill i sjeledypet.pdf
ISBN
6943641598371

BESKRIVELSE

"Dobbeltspill i sjeledypet" er en skarpsindig og underholdende roman om moderne psykoterapi - med skjerpet blikk på psykiaterens rolle når ære, penger og sex står i fokus. . Scenen er San Francisco på 1990-tallet, der terapimarkedet er stort og terapiformene mange. Seymour Trotter, en eldre og høyt respektert psykiater, prøver å sette grenser overfor en kvinnelig pasient som stadig bryter dem. Marshal Streider, en streng og ærekjær psykoanalytiker, kjemper mot all forandring av teori og praksis. Han er urokkelig - helt til han faller. I sentrum for fortellingen står Ernest Lash, en psykiater som selv går i analyse hos Marshal Streider, men som bryter med ham fordi han er uenig i psykoanalysens strenge regler. Han bestemmer seg for å eksperimentere med en helt ærlig og åpen terapi. Problemet er bare at den første klienten er en kvinne som møter ham med et helt annet utgangspunkt enn åpenhet og ærlighet - hun har sine egne planer. Irvin D. Yalom er selv professor i psykiatri, med et kritikerrost forfatterskap både innen faglitteratur og skjønnlitteratur.

. Scenen er San Francisco på 1990-tallet, der terapimarkedet er stort og terapiformene mange. Vi fant 64 synonymer til DOBBELTSPILL.

Seymour Trotter, en eldre og hø... Irvin David Yalom (født 13. juni 1931 i Washington, DC i USA) er en amerikansk forfatter og professor i psykiatri ved Stanford University.

RELATERTE BØKER