Humlens herbarium

Humlens herbarium - Stefan Casta | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Casta
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Humlens herbarium.pdf
ISBN
1452814317848

BESKRIVELSE

Dette er en vakkert utstyrt gavebok som både er en flora og noe langt mer. I tillegg til å presentere 18 vanlige ville blomster i tekst og bilde, fungerer boka som blomsterpresse og herbarium. Tanken er å inspirere barn til å gå ut i naturen og finne blomstene der, og om man vil, presse dem lengst bak i boka og deretter sette dem inn under silkepapiret på sidene som er satt av til dette. Slik blir Humlens herbarium etter hvert barnets eget herbarium. Boka fikk i 2013 Carl von Linnéplaketten, og har blitt svært godt mottatt i Sverige. Oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Morten Jødal.

Oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Morten Jødal. FAKTA Utgitt: 2015 Forlag: Omnipax Innbinding ... Humlens herbarium - flora, plantepresse & herbarium (BOK) Stefan Casta.

Last ned utdrag Legg i ønskeliste. Sofies soppbok.

RELATERTE BØKER