Innføring i juss

Innføring i juss - Erik Magnus Boe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Magnus Boe
DIMENSJON
5,49 MB
FILNAVN
Innføring i juss.pdf
ISBN
1284715312316

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i framgangsmåte for å tolke og bruke rettsregler, i tillegg til metoderegler for kontrakts- og testamentstolking, traktattolking og tolking av stortings-, doms- og forvaltningsvedtak. Boka ser også på forholdene mellom disse reglene og rettskildereglene. Med eksempler, oppsummering, spørsmål og oppgaver og veiledning til disse. Har litteraturliste, stikkordregister og lov- og domsregister.

Boka omhandler en rekke grunnleggende emner som står sentralt i helse- og sosialsektoren. «Innføring i juss» må sies å være en utradisjonell juridisk lærebok. Det er lagt særlig vekt på å få frem de metodiske hovedlinjer og prinsipper, mens detaljspørsmål stort sett får ligge.

Et overordnet mål er å øke studentenes evne til å reflektere over innholdet i det faglige stoffet de studerer. Det er videre et mål at studentene skal oppøves i å se likheter og ulikheter mellom forskjellige fagtradisjoner, samt stimuleres til respekt for andre fagområder enn deres eget. Søkeresultater for Innføring i juss - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER