Kreft

Kreft - Tore Taraldsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Kreft.pdf
ISBN
1583531115362

BESKRIVELSE

Kreftboka har 3-årig helsefagutdannelse som målgruppe. Dette er en fagbok som gir innsikt i det aller mest sentrale om kreft. Den har ikke ambisjoner om å lære leseren alt om kreft, men hovedlinje over de viktigste kreftformene. Dette danner grunnlaget for dypere læring om dette viktige temaet. Boken berører ikke viktige aspekter som kreftomsorg, pasient- og pårørendekommunikasjon, sorgprosesser, terminal omsorg, palliativ behandling og flere andre viktige aspekter rundt kreftsykdom. Pixmed Basic Kreft inngår i en serie av bøker skrevet for de som studerer helsefag på høgskole- eller universitetsnivå. Bokserien dekker de naturvitenskapelige fagene anatomi og fysiologi, patologi, sykdomslære, kreft, farmakologi, medikamenter, mikrobiologi og infeksjoner

Om Kreftregisteret. Kreftregisteret samler inn data og utarbeider statistikk om kreftforekomsten i Norge, ... Kreft er ukontrollert vekst og spredning av celler.

Kreft er en stor gruppe sykdommer , med over 100 ulike typer som rammer mennesker. Felles for kreftsykdommene er at de innebærer ukontrollert celledeling med potensiale for å invadere og spre seg videre til andre steder i kroppen. Kodeveiledere - pakkeforløp for kreft Fastlegens rolle ved kreft Fastlegene har en viktig rolle i forebygging, utredning, diagnostikk av kreftsykdom og når det gjelder oppfølging av kreftpasienter og deres pårørende, både underveis i behandlingsforløpet og i etterkant. Nasjonal kreftstrategi 2013-17 skal legge grunnlaget for at den gode kvaliteten i norsk kreftomsorg skal bli enda bedre.

RELATERTE BØKER