Litteratur for barn og unge 2000

Litteratur for barn og unge 2000 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Litteratur for barn og unge 2000.pdf
ISBN
8928138043215

BESKRIVELSE

Årboka er eit forum for kritikk, forskning og formidling av bøker for barn og unge. Boka gir oversyn over viktige arrangementer og over viktige institusjonar i norsk og nordisk barnelitteraturforskning. Den inneheld statistikkar, prisar, bibliografiar og nyttige adresser. Boka er ei handbok for lærarar, studentar, bibliotekarar, kulturarbeidarar, litteraturskribentar og forfattarar, og for alle andre som arbeider med barne- og ungdomslitteratur. I 2000-utgåva er kritikken hovudtema og finsk barne- og undomslitteratur.

Du har sikkert lest eller hørt andre lese en rekke ulike bøker, ... Prosjekter der den primære målsettingen er samarbeid mellom barn/unge fra 0-18 år og profesjonelle forfattere/illustratører. Prosjektene skal dreie seg om skaping av litteratur.

Studiet er NOKUT-godkjent og gir 30 studiepoeng. Søkeresultater for Litteratur for barn og unge 2003 - Haugenbok.no Barne- og ungdomslitteratur er tekster forfattet av voksne som utgis for å leses av eller for barn. .

RELATERTE BØKER