Litteratur for barn og unge 2009

Litteratur for barn og unge 2009 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Litteratur for barn og unge 2009.pdf
ISBN
3220769176912

BESKRIVELSE

Årboka er eit forum for kritikk, forskning og formidling av bøker for barn og unge. Boka gir oversyn over viktige arrangementer og over viktige institusjonar i norsk og nordisk barnelitteraturforskning. Den inneheld statistikkar, prisar, bibliografiar og nyttige adresser. Boka er ei handbok for lærarar, studentar, bibliotekarar, kulturarbeidarar, litteraturskribentar og forfattarar, og for alle andre som arbeider med barne- og ungdomslitteratur.

Ulike typer fantastisk litteratur har fått stor utbredelse, en trend som fikk en sterk markering med Michael Endes Momo (1973) og ... Nærbøe, Jens (2011): "I 8. klasse er du villig til å gå over lik" : unge jenters beskrivelse av aggresjon, trakassering og mobbing på internett I: Tidsskrift for psykisk helsearbeid, nr.1, s.

Det er viktig med ekte engasjement fra ordførere og rådmenn og at de aktivt etterspør ideer og synspunkt fra ungdomsrådet. Potensiale i skolene.

RELATERTE BØKER