Manøvrering for seil og motor

Manøvrering for seil og motor - Rob Gibson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rob Gibson
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Manøvrering for seil og motor.pdf
ISBN
3518700245142

BESKRIVELSE

Bare de siste årene har titusener av ferske båtfolk dratt av gårde i nye båter, gjerne store og dyre farkoster. Og særlig håndteringen av båten i trange farvann - når det skal plukkes opp en bøye, legges til en brygge eller gå inn i en marina under frisk bris - skaper ofte usikkerhet og mange kjedelige situasjoner. Båthåndtering for seil og motor er et hjelpemiddel for å unngå slike situasjoner. Med en instruktiv tekst og mange flotte illustrasjoner, viser boka hvordan selv den mest uerfarne båtfører kan legge trygt til brygga eller gå inn i/ut av en marina - ved å bruke vær, vind og motor aktivt. Boka er opprinnelig utgitt av Royal Yacht Association i England. Den norske utgaven utgis i samarbeid med Kongelig Norsk Seilforening som også har oversatt og tilrettelagt boka for norske forhold.

Å manøvrere en seil- eller motorbåt i trange farvann kan skape kjedelige situasjoner. En instruktiv tekst og mange flotte illustrasjoner viser her hvordan du kan manøvrere trygt ved aktiv bruk av vær, vind og motor. Båthåndtering for seil og motor er et hjelpemiddel for å unngå slike situasjoner.

Innenskjærs-navigasjon. Stabilitet og krengning.

RELATERTE BØKER