Olav Haraldsson

Olav Haraldsson - Jens Petter Askim, Lars Stenvik, Stein Storsul, Roar Tromsdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Petter Askim, Lars Stenvik, Stein Storsul, Roar Tromsdal
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Olav Haraldsson.pdf
ISBN
8746649149684

BESKRIVELSE

Før jul i 1028 blir Olav Haraldsson jaget fra Norge av norske stormenn og Knut den mektige. Alt er tapt. Prosjektet han startet som konge i Norge i 1015, å bygge et nytt og moderne kongedømme etter europeisk statsskikk, er falt i grus. Olav reiste i Europa fra 1007 til 1015 som hardbarket viking, leiesoldat og kongsemne. Her møtte han nye måter å organisere og lede stater på, og han fikk innsikt i hvordan konger og fyrster gikk i kompaniskap med den kristne kirken. Forfatterne av denne boka har reist i Olavs fotspor for å forsøke å forstå hans visjon og ambisjon for Norge. Hva lærte Olav på reisene i Europa? Hvor fant han inspirasjon og motivasjon til å kreve kongemakt, og hvordan ville han forandre Norge? Boka er rikt illustrert med tegninger, kart og bilder.

Olaf (and traditionally as St. Olave), was King of Norway from 1015 to 1028.

Olav reiste i Europa fra 1007 til 1015 som hardbarket … LES MER viking, leiesoldat og kongsemne. Olav Haraldsson var ein kraftig ung mann som etter kvart fekk kallenamnet Olav Digre. Då Olav blei tenåring reiste han på vikingferd.

RELATERTE BØKER