Boktyven

Boktyven - Markus Zusak | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Markus Zusak
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Boktyven.pdf
ISBN
8503275266045

BESKRIVELSE

1939. Nazi-Tyskland. Landet holder pusten. Døden har aldri hatt mer å gjøre.Ni år gamle Liesel bor hos en fosterfamilie i Himmelgaten. Foreldrene hennes er blitt sendt til konsentrasjonsleir. Den dagen Liesel Meminger finner en bok i snøen ved brorens grav, forandres livet hennes dramatisk. Jenta har nemlig oppdaget noe hun ikke kan motstå - bøker. Snart stjeler hun bøker fra nazistenes bokbål.

Hun får seg også en bestevenn i Rudy, som har Jessie Owens som sitt største idol - noe som ikke er godt mottatt hos de fleste tyskere. «Boktyven» er en slik bok, jeg leste den i jula 2009. Om noen av dere ikke har bestemt dere for ferielektyren enda, så anbefaler jeg virkelig denne boka.

Av Tor Aavatsmark 16.08.14 - 16:21. Kommenter.

RELATERTE BØKER