Byggekloss-spiritualitet?

Byggekloss-spiritualitet? Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Byggekloss-spiritualitet?.pdf
ISBN
2728245758272

BESKRIVELSE

Spiritualitet kan forstås som levd religion: enkeltmenneskers religiøse praksiser, forestillinger og erfaringer. Boken presenterer resultatene fra et empirisk forskningsprosjekt om spiritualitet slik vi kan finne den i Den norske kirkes trosopplæring. Hvordan setter ansattes spiritualitet spor i trosopplæringsarbeidet? Hvordan bruker barn og unge ressurser som tilbys i trosopplæringen i eget liv og spiritualitet? Hvordan legger ulike praksiser i trosopplæringen til rette for en slik bruk? Samlet sett belyses trosopplæringen som arena for kristen spiritualitet.

utgave, Kristin Graff-Kallevåg . Fra 150,-Kjøp Selg.

Hva kjennetegner Den norske kirkes trosopplæring som arena for levd religion og kristen spiritualitet? Denne boken undersøker hvordan spiritualitet og levd religion kommer til uttrykk i kirkens trosopplæring. Utviklet med støtte fra Størst av alt - Trosopplæring i Den norske kirke. Grill en kristen.

RELATERTE BØKER