Det usynlige biblioteket

Det usynlige biblioteket - Thorvald Steen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorvald Steen
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Det usynlige biblioteket.pdf
ISBN
7115484492039

BESKRIVELSE

Året er 323 før vår tid. Kong Aleksander av Makedonia - for ettertiden kjent som Aleksander den store - ligger forgiftet og lammet i sitt palass i Babylon. Han er trettito år gammel, har hatt Aristoteles som læremester og er den største hærføreren verden har sett. I den andre enden av palasset sitter Phyllis innelåst i et rom. Hun er kokk for kongens hær og er arrestert av de nye herskerne. Hele sitt voksne liv har hun levd i felten, og i lengre tid som Aleksanders elskerinne. Hvem har forgiftet kongen? Phyllis får leve så lenge hun skriver ned alt hun vet om Aleksander. Hun åpner opp en rik og rå fortelling om krigens brutale hverdag, om planleggingen av Arabia-toktet, om et usynlig bibliotek som rommer eventyrlige skrifter og oppdagelser, og om lidenskapen mellom en kokk og en konge. "Det usynlige biblioteket" er en eksistensiell og inspirert roman som går til kjernen av menneskelig erfaring - hvem er vi i krig, i kjærlighet, i livets siste dager?

th orvald st een Det usynlige biblioteket Roman. forlaget oktober 2015 Kjøp 'Det usynlige biblioteket, roman' av Thorvald Steen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Hun heter Phyllis, og hennes her gjenskapte norske stemme er basert på faktiske kilder. Phyllis er kokke på slottet til Aleksander den store, men ikke bare det: Hun er også Aleksanders elskerinne. Pris: 319,-.

RELATERTE BØKER