Forliset

Forliset - Frode Granhus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Granhus
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Forliset.pdf
ISBN
2754958162950

BESKRIVELSE

Ny krim fra Riverton- og Bokhandlerprisnominerte Frode Granhus De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold. Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre. På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme

- Slike markeringer er alltid en stor påkjenning. Jeg kjenner det i kroppen uker før vi samles.

Vi følger 14-åringen Michael og familien hans og får et inntrykk av hvordan livet kunne arte seg på slutten av 1800-tallet. 20 år sidan «Sleipner»-forliset: - Det er dei me ikkje rakk, som ligg så tungt på bringa. Denne dagen for 20 år sidan kjempa Kjell Eidesvik saman med matroskollega Magne Lønning for å redda liv i grov sjø og hard vind. Studioproduksjon med filminnslag og stillsmateriale om forliset til det britiske passasjerskipet Titanic i 1912.

RELATERTE BØKER