Gutten i kofferten

Gutten i kofferten - Lene Kaaberbøl, Agnete Friis | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl, Agnete Friis
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Gutten i kofferten.pdf
ISBN
1686506041509

BESKRIVELSE

Kåret til beste danske kriminalroman i 2008. Den første boken i en krimserie om Røde Kors-sykepleier Nina Borg.En liten gutt blir funnet i en oppbevaringsboks på Hovedbanegården i København. Hvorfor? Nina Borg er ikke en som lukker øynene. Hun bestemmer seg for å finne ut hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt seg for at dette barnet ikke skal få lov til bare å forsvinne. Det viser seg å være en livsfarlig beslutning."Dansk kvalitet." Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten. "Krim med et sjeldent engasjement." Arne Guttormsen, Vårt Land. "Langt på vei den perfekte krimroman." Jon Terje Grønli, Gjengangeren. "Romanen er lettlest og spennende, og fortjener betegnelsen 'pageturner'." Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv.

Han har blitt kidnappet på oppdrag fra en rik dansk forretningsmann. Deretter har han blitt bedøvet, pakket ned i en koffert og smuglet inn til Danmark.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Den første boken i en krimserie om Røde Kors-sykepleier Nina Borg. En liten gutt blir funnet i en oppbevaringsboks på Hovedbanegården i København. En gutt på sju år forsvinner sporløst fra en forstad til den østtyske byen Halle.

RELATERTE BØKER