Kampene

Kampene - Ola Henmo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Henmo
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Kampene.pdf
ISBN
8680240807716

BESKRIVELSE

Historien om Kim Frieles liv i homobevegelsen er også beretningen om tilblivelsen av et moderne Norge. Rettigheter kommer ikke av seg selv, våre sinn blir ikke mer åpne bare av at tiden går; endringene skjer når modige mennesker går foran og sier: "Vi må gjøre dette på en annen måte." Kim Friele er et slikt menneske. Med uredde protester, godt politisk håndverk, enorm virketrang og sta utholdenhet, har hun endret våre lover og hjerter. Denne boken forteller hvordan og hvorfor.

Den norske styrken ved Strandlykkja var under kaptein Sigvardt Prans kommando. Den besto av tjue militærarbeidere, som egentlig var ikkestridende.

april, og var allerede den 10. april med ved kampene ved Midtskogen.De ble så sendt til Strandlykkja for å kontrollere togtrafikken der.

RELATERTE BØKER