Ledelse av verdistyrte barnehager

Ledelse av verdistyrte barnehager - Tom Rune Fløgstad, Grete Helle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Rune Fløgstad, Grete Helle
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Ledelse av verdistyrte barnehager.pdf
ISBN
9708357306233

BESKRIVELSE

Det er den daglige kvaliteten som er syretest på hvor god kvalitet barnehagen har for barn og foreldre. Denne boken handler om hvordan vi konkret kan arbeide slik at vi sikrer at det vi har skrevet i årsplanen og sagt på foreldremøtene, virkelig skjer - uavhengig av avdeling, base eller den enkelte ansatte. Forfatterne er opptatt av hva som fungerer best i det daglige, at de små detaljer teller, og at endring og utvikling tar tid. Med det i tankene bringer de inn teori, forskning og erfaringer fra andre felt og andre land. Det finnes ingen "kvikk fiks" til kvalitet i barnehager. Å komme fram til praksis som er i tråd med et felles verdigrunnlag er en stor oppgave. Som hjelp i arbeidet har forfatterne også skrevet boken Verktøy som virker i verdistyrte barnehager.

Du vil finne spørsmål til refleksjon og diskusjon og forskjellige modeller som er egnet til å åpne opp for nye tanker og perspektiv både ... Pedagogekteparet Grete Helle og Tom Rune Fløgstad har sammen forfattet lærebøkene «Verktøy som virker i verdistyrte barnehager» og Ledelse av verdistyrte barnehager», utgitt på Kommuneforlaget. Ekteparet utgjør firmaet Ringer i vann og tilbyr kurs, forelesninger, konferanser og coaching. Verktøy som virker i verdistyrte barnehager.

Bøkene viser de hvordan kvalitet kan skapes og styres, og hvordan fokus på verdier må ligge til grunn for arbeidet. Pris: 344,-. heftet, 2016.

RELATERTE BØKER