Så dumt!

Så dumt! - Mia Törnblom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Törnblom
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Så dumt!.pdf
ISBN
8703008442886

BESKRIVELSE

Mia Törnblom hadde en lykkelig barndom og var den fornuftige, populære og søte jenta alle likte. Men selv om selvtilliten hennes var på topp, så manglet hun den indre tryggheten. Hennes sterke ønske om å bli tynn førte til at hun i Spania prøvde slankepiller som inneholdt amfetamin. Rus tok etter hvert styringen på livet hennes. Mia levde i ti år på gaten som narkoman og kriminell. En dag må hun innse at hun måtte ta valget - mellom å dø eller overleve. SÅ DUMT! som er Mias selvbiografi, gir svar på spørsmål som; Hva får et menneske til å leve et destruktivt liv? Hva kreves for at et menneske skal finne styrken til å snu? Og hvordan går man frem for å orke å leve videre når man har skadet de man elsker aller mest. Mia viser at forandring er mulig og at alle kan lære seg å snu mørket til lys.

Hennes sterke ønske om å bli tynn førte til at hun i Spania prøvde slankepiller som inneholdt amfetamin. «Kanskje det ikke hadde vært så dumt å skilles, sa jeg bittert til Sivert ... Jeg ser ikke for meg at det blir noe koselig i det hele tatt.

Vetle ramset opp alt vi hadde gjort, og alle turene vi hadde vært på. Jeg syntes det var litt rart.

RELATERTE BØKER