Savner deg

Savner deg - Harlan Coben | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Savner deg.pdf
ISBN
9791505938273

BESKRIVELSE

Kat Donovan, NYPD-etterforsker, prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun i all hemmelighet forsøker å finne ut hvem som drepte hennes far nesten 20 år siden. En venninne mener hun trenger adspredelse, og insistere på at Kat skal prøve onlinedating. I jungelen av profiler dukker plutselig et kjent ansikt opp. Det føles som om verden eksploderer, og følelser Kat har ignorert i mange år slår henne i hodet. Den som stirrer tilbake fra PC'en er hennes eks-forlovede Jeff, mannen som knuste hjertet hennes 18 år siden. Hun kontakter ham, men han mener fortid bør være fortid. Men slik er det aldri i en bok skrevet av Harlan Coben ... De forskjellige handlingstrådene griper inn i hverandre på de mest urovekkende og overraskende måter, og i likhet med andre Coben-thrillere er dette en bok du leser nærmest i ett strekk.

I noen scener jages personer av fortiden, mens i andre er det nåtidens skrekkscenario som innhenter. - Savner deg så mye, savner at du sier: «Bonjourno principessa/reina», skriver Bryant til innlegget og legger ved emneknaggene #denbestepappaen #kjekk #søt #morsom #tullete #kjærligektemann. Jeg husker alt som bare det, og jeg savner det virkelig. Savner å ha en jeg kan kalle min, en jeg kan snakke med, en jeg kan dele det jeg aldri har delt med andre, en som deg.

Jeg savner deg, så jævelig, hvorfor må jeg li. Klokka slår og slår, tiden leger ingen sår.

RELATERTE BØKER