Busemannen

Busemannen - Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Askild Hagen, Jørgen Mehren, Peder Udnæs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Askild Hagen, Jørgen Mehren, Peder Udnæs
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Busemannen.pdf
ISBN
8905604860500

BESKRIVELSE

Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum.Det blir en hard og mørk høst. Og blodig. Og hard.Knut Nærum og fire av forfatterne bak Nytt på nytt har rottet seg sammen om en saftig parodi på Jo Nesbøs Harry Hole-bøker. Helten er mer sliten, Oslo er råtnere og volden er nesten like drøy. Hvis du bare skal lese én Jo Nesbø-parodi skrevet av altfor mange forfattere i år, ville det vært rimelig sært av deg å lete etter en annen enn denne.

En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Kjøp Busemannen fra Bokklubber Høsten er mørkere enn den noen gang har vært i Oslo, verdens farligste by. Den populære kriminalforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en pakke sweet and sour-kylling fra Fjordland.

En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Kevin og en boogie woogie busemann. Ansvarlig distributør: Norgesfilm AS Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Kjøp Busemannen fra Bokklubber Høsten er mørkere enn den noen gang har vært i Oslo, verdens farligste by.

RELATERTE BØKER