Den store kjærligheten; vi kan lære å elske

Den store kjærligheten; vi kan lære å elske - Per Arne Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Arne Dahl
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Den store kjærligheten; vi kan lære å elske.pdf
ISBN
4094221852360

BESKRIVELSE

Boken er rettet mot alle de som lever i parforhold og som ønsker å gi kjærligheten vekstvilkår. Forfatteren ønsker å formidle at kjærligheten er en holdning og ikke bare en følelse.

Å reise seg etter en rystelse : gi håpet rom i denne tid. 9788251636391-+ Legg i handlevogn.

Kjærlighetens mål ikke er å finne seg selv, men heller å sette søkelyset på sin partner, skriver ... Kan vi lære å elske? Ja, mener Per Arne Dahl, som tror at viljen til kjærlighet er avgjørende for å kunne leve sammen i gode og onde dager. Ingen kan regne med at forelskelsen skal blusse når hverdagen melder seg med rutiner, ensformighet, forpliktelser, snørrete smårollinger, kolikkvåkne skrikerunger og økonomiske bekymringer. Er det å finne «den store kjærligheten» da fortsatt de unges drøm, eller har de helt andre tanker om hva kjærlighet er? Gir den virtuelle verden et realistisk bilde av den romantiske kjærligheten? Det finnes mange ulike former for kjærlighet.

RELATERTE BØKER