Dialogspill som veiledningsmetode i barnehagen

Dialogspill som veiledningsmetode i barnehagen - Siv Akre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siv Akre
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Dialogspill som veiledningsmetode i barnehagen.pdf
ISBN
2848369534179

BESKRIVELSE

Det å kunne reflektere over sine egne handlinger og holdninger er et krav til oss som jobber i barnehage - vi skal kunne argumentere for hvorfor vi gjør som vi gjør holdninger? Hvordan kan hver enkelt i personalgruppen trekke veksler på hverandres perspektiver? Denne boken gir en innføring i dialogspill som veiledningsmetode. Hovedhensikten med dialogspillet er å øke refleksjonen til ansatte i barnehagen. Spillet består av et spillbrett og en rekke ferdiglagde påstander om barnehagehverdagen. Refleksjonene skapes ved at deltakerne på rundgang verbalt uttrykker sin mening om påstandene. Dette gir nye perspektiver på egne handlinger, og gjennom disse nye perspektivene oppstår det læring og utvikling hos deltakerne. Denne læringen og utviklingene er med på å oppdage potensialet som ligger latent i personalgruppen og er med på en kompetanseutvikling og kvalitetsheving i barnehagen.

Plasser påstanden på arket ENIG - DELVIS ENIG - UENIG og begrunn ditt syn. Ikke diskuter! 3.

tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! En av de viktigste faktorene når det gjelder kvalitet er vi voksne som arbeider i barnehagen. Det hjelper ikke med store og "fine" ord hvis ikke vi er "gode" voksne for barna og dere foreldre.

RELATERTE BØKER