Etter verdens ende

Etter verdens ende - Bianca Tønnessen Vestvik, Espen Simonsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bianca Tønnessen Vestvik, Espen Simonsen
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Etter verdens ende.pdf
ISBN
9342502133344

BESKRIVELSE

Tone tapte en langvarig kamp mot kreften en februardag i 2008. Historien om Tone og Espen ble kjent for det norske folk gjennom boken Sammen til verdens ende. Da Tone døde, sto Espen alene igjen. Et annet sted i Norge, i desember 2006, våknet Bianca en morgen rett før jul. Tvillingene hennes skulle ned på kjøkkenet og åpne kalendergavene sine sammen med pappa. Men de fant ikke pappa den desembermorgenen. Det gjorde Bianca. Hennes kjære ektemann Tore var død, han hadde tatt sitt eget liv. Bianca og Espen møtte hverandre i 2009. Etter verdens ende er ikke bare fortellingen om hvordan to historier blir til en, om to unge menneskers harde kamp tilbake til hverdagen. Dette er en bok om valg vi alle står overfor når vi opplever å være ved verdens ende. En bok om å velge det beste for seg selv og for hverandre. En historie om å velge livet.

( Lukas 4:43 ) Disiplene hans ville vite når Guds rike skulle komme, så de spurte Jesus: «Når skal alt dette skje, og hva skal være tegnet på ditt nærvær og på avslutningen på verdensordningen?» Etter verdens ende er ikke bare fortellingen om hvordan to historier blir til en, om to unge menneskers harde kamp tilbake til hverdagen. Dette er en bok om valg vi alle står overfor når vi opplever å være ved verdens ende.

Historien om Tone og Espen ble kjent for det norske folk gjennom boken Sammen til verdens ende. Da Tone døde, sto Espen alene igjen.

RELATERTE BØKER