Familien i sykepleiefaget

Familien i sykepleiefaget Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Familien i sykepleiefaget.pdf
ISBN
3198267643036

BESKRIVELSE

Bokas hensikt er å synliggjøre familiens behov ved sykdom og lidelse og vise hvordan sykepleiere kan møte familier som er utsatt for de påkjenninger sykdom medfører. Sykepleiens rolle drøftes historisk, praktisk og teoretisk. Forfatterne peker på hvilke oppgaver sykepleien bør arbeide med, og hvilke konsekvenser dette får for sykepleieutøvelsen og kunnskapsutviklingen. Kjersti Nævestad, Nina Aarhus Smeby, Kari E. Bugge, Astrid B. Hynne og Aashild Thorsen har bidratt med artikler sprunget ut av egne empiriske arbeider. I siste del drøftes familiesykepleie opp mot et opplæringsperspektiv, et systemisk og et dialogisk perspektiv.

I Sykepleie 2010, 2. utgave, (Norsk Sykepleierforbund, 1992) beskrives sykepleie slik: "Sykepleie er en praktisk disiplin med et naturvitenskapelig, mellommenneskelig og moralsk fundament. Familien motiverer og inspirerer, vi vil kort sagt bidra til å gjøre dagen hyggelig for deg.

ISBN 9788241711428, 2001, Marit Kirkevold, Karen Strømsnes Ekern . Fra 190,-Kjøp Selg.

RELATERTE BØKER