Ingen er så trygg i fare

Ingen er så trygg i fare - Gunnar Staalesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Ingen er så trygg i fare.pdf
ISBN
2713342404662

BESKRIVELSE

Varg Veums vanskeligste og mest personlige sak. Tidlig en morgen blir Varg Veum anholdt av politiet og satt på glattcelle. De har funnet elektroniske spor som ser ut til å knytte ham til et omfattende nettverk for bruk og distribusjon av grov barnepornografi. Hvordan kan dette materialet ha havnet på pc-en hans? Og hvorfor? Fra fengselscellen må Veum grave seg dypt ned i det han har foretatt seg de tre siste årene, tre år der han i sorgen over tapet av Karin har gjort sitt beste for å gå til grunne. Det blir et kappløp mot tiden. Veum står overfor to voldsomme utfordringer: Han må komme seg ut av fengselet. Og han må finne ut av hvem som er ute etter å knekke ham for godt.

Ein roman der vår nære historie er bakteppe for hovudpersonen Kapos fantastiske forteljing. I eit fritt framhald av ... Ingen er så trygg i fare er kjær for mange - både hjemme som nattasang for barn, og i kirken ved dåp og i begravelse.

Herren selv på Sions bjerge for sit folk er skjold og værge, vil sig over os forbarme, bære os på faderarme. Ingen nød og ingen lykke VÅR MANN: VGs anmelder Sindre Hovdenakk mener det ikke oser originalitet av Gunnar Staalesens «Ingen er så trygg i fare», men at Varg Veum fortsatt er vår mann. Den er rufsete og uhøytidelig, men samtidig stram der det trengs.

RELATERTE BØKER