Michelets beste krim

Michelets beste krim - Jon Michelet | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Michelets beste krim.pdf
ISBN
4590877915267

BESKRIVELSE

Michelets to beste krimromaner samlet i en bok! Hvit som snø: Vilhelm Thygesen våkner opp med en ubarmhjertig bakrus i en leilighet et sted i Oslo. Han har nettopp sluppet ut fra soning på Ullersmo. På badet i leiligheten finner han et lik, en narkohai, slått i hjel med hælen på en stilettsko. Nå gjelder det for Thygesen å gå klar av mordmistanke, og det kan bare gjøres ved å finne den riktige mannen bak handlingen. Den frosne kvinnen: Thygesen er blitt 63 år gammel. Hankler seg i designerklær og har hestehale, oglivnærer seg på kjøp og salg av frimerker, samt sporadiske advokatoppdrag. En dag i februar finner han en død, frossen kvinne i hagen sin. Funnet fører ham mot brutale motorsykkelmiljøer i skogene i Østfold.

På badet i leiligheten finner han et lik, en narkohai, slått i hjel med hælen på en stilettsko. Nå... Drama, Krim, Spenning, Thriller, Periodedrama.

Den drukner ei som henges skal ... Ønsker du å laste ned en Michelets beste krim-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Michelets beste krim og andre bøker av forfatteren Jon Michelet. Mange Lahlum-fans er glade for at han i år har skrevet en ny krim i den historiske serien om K2 og Patricia. Tvedestrandspostens Sven Gjeruldsen var en av dem som mente at Isbjørngåten var «den beste han har skrevet i serien så langt».

RELATERTE BØKER