Miljøarbeid i institusjoner for utsatte unge

Miljøarbeid i institusjoner for utsatte unge - Terje Halvorsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Halvorsen
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Miljøarbeid i institusjoner for utsatte unge.pdf
ISBN
8763921755059

BESKRIVELSE

Denne boken omhandler miljøarbeid i institusjoner for utsatte unge og vil kunne egne seg som pensum på bachelorutdanninger hvor miljøarbeid er en sentral del av studiet. Den er også relevant i videreutdanning og masterutdanning innen miljøarbeid. I tillegg vil både utdannede miljøarbeidere og personer som utøver sosialpedagogisk arbeid i tilstøtende fagfelt, kunne ha utbytte av boken. Terje Halvorsen er professor ved Universitetet i Nordland og underviser i forbindelse med sosialarbeiderutdanningene.

institusjoner og helse ... har inngående kunnskap om utsatte barn, unge og familiers komplekse behov for tverrfaglig bistand.

I tillegg vil både utdannede miljøarbeidere og personer som utøver sosialpedagogisk arbeid i tilstøtende fagfelt, kunne ha utbytte av boken ... Miljøarbeid i institusjoner for utsatte unge har 2 aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

RELATERTE BØKER