Mirakelspill

Mirakelspill - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Mirakelspill.pdf
ISBN
3793764197494

BESKRIVELSE

Gud og djevelen slåss om sjeler i et spill på liv og død ... Det nærmer seg tiden da Ingebjørg skal føde, men Ture viser ingen interesse for barnet de venter. I stedet krever han at Ingebjørg forfører unge kong Håkon for å lure hemmeligheter ut av ham. Men Håkon kommer henne i forkjøpet ...Da Ingeborg oppdager en gammel fiende i Tunsberg, er det ingen som tror henne - ingen utenom Folke.

Kjøp boken Vår Frues mirakelspill om keiser Julian den frafalne (ISBN 9788256011438) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

De folkelige farsene utviklet seg til borgerlige moralspill, slik som Spillet om Adams fall, som var den første kjente teateroppsetningen i Norge og som ble fremført i Bergen i 1562. Foran dette tablået dukker et scenebilde fra et middelaldersk mirakelspill om Adam og Eva opp, og som avsluttes med at Gud selv kommer til syne. Han var ikke død allikevel.

RELATERTE BØKER