Når alt kommer for en dag

Når alt kommer for en dag - Katrine Wessel-Aas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Wessel-Aas
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Når alt kommer for en dag.pdf
ISBN
2746225254042

BESKRIVELSE

Femte bok i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther fra Trondheim på slutten av 1800-tallet. En fremmed kvinne banker på døren til enkefru Mathilde Skjønberg og snur livet til både enkefruen og familien Winther på hodet, men er den yndige, unge Anna den hun utgir seg for å være? Anna Adolfsen er ikke den eneste med hemmeligheter. Karen er sikker på at hun har sett Christian Winther i Trondhjem. Nå som Ellinor planlegger å gifte seg på ny - med Juul Hagen, får Karen panikk. Hun bestemmer seg for å fortelle Fredrik Winther hva som har skjedd ... Katrine Wessel- Aas (f. 1970) har jobbet som journalist og redaktør i mange år, men er nå forfatter på heltid. Hun vokste opp i Trondheim og har lenge drømt om å skrive en historisk roman herfra. Katrine har også skrevet en historisk romanserie fra Kristiania på 1800-tallet. Hun bor i Bærum med mann og to barn.

5) Handlekurv. Katrine Wessel-Aas Ellinors modige valg .

Legg i Legg i ønskeliste Paperback. Legg i Legg i ønskeliste Vår pris: 179 ... Men, når alt kommer til alt - er det ikke applaus vi virkelig trenger, selv om vi setter pris på det.

RELATERTE BØKER